fredag 25 oktober 2013

Tevekväll

Vet ni vad jag gör? Jag zappar mellan Idol och Dobidoo.
Jaha, tänker ni, vad är det för särskilt med det då?
Jo, det ska jag berätta ...
Jag har inte tittat på teve på månader. MÅNADER! Eftersom jag suttit med hörlurar på huvudet och skrivit. Varje kväll. Riktigt lika mycket skrivet har det inte blivit på just fredagar eftersom jag varit tömd på energi efter arbetsveckan men ändå har jag suttit och glott på mitt manus.
Men nu har jag skrivit klart, jag befinner mig i redigeringsträsket istället, och det är en helt annan process. Därför kan jag titta på teve igen, läsa böcker, läsa bloggar, läsa tidningar, vara social ...
Jag har fått mitt liv tillbaka! Som jag längtat. Vill gå på bio, har en hel rad med måste-se-filmer på min lista.
Fast vet ni vad?
Jag saknar skrivandet.

3 kommentarer:

Thesa82 sa...

Jag ser verkligen fram emot din nästa bok.
Förstår att du längtat efter att få ditt liv tillbaka. Min stora dröm är att få skriva en bok, men vet inte om jag skulle klara av det...
Hoppas den slår in någon gång i framtiden när jag inte har småbarn att se efter dag som natt ;)

Annika Estassy sa...

Småbarnstiden är intensiv men - sedd i bakspegeln - ändå kort. Och att leva och uppleva är faktiskt en förutsättning för att också skriva. Så ingen stress Thesa, din tid kommer .. :)

Manilla sa...

Förstår att du saknar skrivandet. Det blir ju en del av ens person när man får en sådan rutin. Som att borsta tänderna men så mycket roligare och mer givande:)