fredag 1 november 2013

Solviken - en perfekt ljudbok.

Tre dagar har Solviken legat på Storytel och jag har liksom inte tänkt så mycket på det, bara varit allmänt glad över att den finns som ljudbok. Så mejlar T mig och frågar om jag sett recensionerna. Genast suger det till i maggropen och först tänker jag strunta i att kolla. Men så gör jag det, jag är väl ingen mes heller.
Herregud, säger jag bara. Herregud!
Okej, jag vet. De negativa kommentarerna kommer. Men ändå!
Så slår det mig att Solviken faktiskt är en utmärkt ljudbok. För boken innehåller detaljer och nyanser som kommer fram på ett helt annat sätt när man hör Kerstin Andersson läsa, detaljer som är lätta att missa när ögat rör sig lite för snabbt över textraderna.
Och som lök på laxen, som Gabriel skulle sagt, mejlar ljudboksförlaget och undrar hur det går med Croissants till frukost. De planerar nämligen för vårens utgivning ...


2 kommentarer:

Thesa82 sa...

Jag läste din bok i Juni tror jag det var... en helt UNDERBAR bok som gick rakt in i hjärtat på mig, så nu när den kommit ut som ljudbok så kunde jag faktiskt inte låta bli att lyssna på den. Och jag måste säga att jag blivit helt förälskad i boken IGEN!
Små detaljer man glömt bort när man läser kommer fram igen... Jag vill bara lyssna hela tiden och får liksom stoppa mig själv från att inte göra det.

Jag ser sååå mycket fram emot nästa bok :)

Annika Estassy sa...

Men Thesa, så otroligt rörd jag blir! Och glad! Jag lyssnar också på Solviken - till och från jobbet - och det är en märklig känsla.
Ska göra mitt bästa så att nästa bok blir något att se fram emot! :)