måndag 9 december 2013

Längtar efter ledighet

Kom till jobbet 8:30 efter en 4-timmars natt. Frukosten åt jag på vägen dit och framför datorn. Ledningsgruppsmöte kl. 9.30-10.30. Därefter budgetarbete utan avbrott för vare sig mat eller toalettbesök fram till kl. 17. Kaffe. Styrelsemöte kl 17.30-18.30. Julbord med styrelsen = jobb. Hemma kl 21.30.
I morgon - möten hela dagen.
Det där jullovet som närmar sig - gissa om jag längtar ...

6 kommentarer:

Kati sa...

Det är ett hårt liv att vara chef. :-) så mycket skönare med julledigt sedan.

Annika Estassy sa...

Lite väl intensivt ibland!

Anneli Stålberg sa...

Det ska bli så skönt med jullov.

Annika Estassy sa...

Om det ska bli, Anneli!

Manilla sa...

Och jag som trodde att jag har mycket. Jag har i allafall hunnit med lunch och toabesök:) men oj vad jag längtar efter ledighet!!

Annika Estassy sa...

Många verkar trötta just nu så vi är i gott sällskap.