fredag 13 december 2013

Signering på Äppelvikens bokhandel!

En vecka kvar bara. En vecka kvar att jobba innan jag kan ta julledigt. I och för sig måste jag in till jobbet även den 23:e december men jag hoppas att det blir en kort arbetsdag. Förlaget frågade om jag inte kunde åka upp till en signering i Norrtälje den 20:e men almanackan var redan fulltecknad med ... jobb. Samt dotterns ögonoperation. Då måste jag faktiskt prioritera och signeringen fick stryka på foten.
Men signera - det ska jag! Nu på söndag, på Äppelvikens bokhandel i Bromma, tillsammans med Anna Fredriksson, Anne Liljetroth och Eva Rydinger. Bara att tänka på det får livsandarna att återvända.

3 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Det verkar så söt, den bokhandeln. Hurra för att signera!

Manilla sa...

Hade gärna kommit och köpt ett signerat ex att ge bort men hinner tyvärr inte. Har dock försökt locka dit några kollegor som bor ganska nära - har talat mycket gott om boken din:)
Hoppas du får många besök och massor ax energi:)

Annika Estassy sa...

Tack, Manilla, för stöd och peppning!