lördag 25 januari 2014

Just nu, vill jag fira, just nu ...

nr 17 på Adlibris

nr 1 på Bokus
Jag är inte ute efter att skryta, utan vill bara föreviga ögonblicket. Måste dock i rättvisans namn säga att Bokus placering är synnerligen tillfällig. Uppdaterar jag sidan är boken förmodligen borta. Därav behovet av att föreviga en flyktig placering ...

5 kommentarer:

Manilla sa...

Härligt! Klart att du ska föreviga och jag tror ingen ser det som skryt. Höjer min tekopp ännu en gång, skål och grattis!

Anonym sa...

Jag har bidragit! Jag är en nyfiken blivande läsare av din bok. Köpte den häromdagen. Tillsammans med Belinda Bauer, SJ Bolton och Kristina Sandberg ska du snart åka på semester till sydligare breddgrader. Det kommer att bli mycket bra.
Eva

Annika Estassy sa...

Tack, Eva, jag hoppas att den ger dig en stunds trevlig underhållning. Önskar dig en skön resa!

Hanna Lans sa...

Oj, vilken känsla det måste vara!

Katinka sa...

Grattis, grattis, gläds med dig!