lördag 18 januari 2014

Kärlek Deluxe - lättuggat och lättglömt


Hade inte filmen handlat om en författare och delvis utspelat sig i förlagsmiljö, hade jag aldrig betalat för att se den. En tunn romantisk komedi med stereotypa karaktärer och klyschig handling. Moa Gammel i huvudrollen funkade inte alls för mig. Det kändes som om replikerna lästes innantill och jag saknade inlevelse, hjärta och smärta.
Dessutom undrar jag i vilken värld filmmakarna lever som tror att ett romanmanus får plats på 20-30 A4-sidor. Och att skriva ett helt romanmanus på - låt oss säga - 80.000 ord på 7 dagar ... Good luck!
Betyg: 2/5

4 kommentarer:

Liselotte sa...

Jag var och tittade på Fruitvale Station. Rekommenderas starkt!! Ta med näsduk!!

Kati sa...

Haha! Å ena sidan vill jag se den, å andra sidan verkar den fånig, och efter att ha sett trailern kan jag redan hålla med om huvudrollsinnehaverskan. Är mest nyfiken på att se hur hela den här "vår värld" porträtteras på film. Hihi.

Annika Estassy sa...

Fruitvale Station låter som en helt annan typ av film! Tack för tipset.
Kati - inget djuplodande porträtt direkt och mycket glitter och paljeter, men nog kommer du att känna igen en del!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Nej fy den lockar mig inte det minsta! Ännu mindre nu när jag läst vad du tycker.