söndag 19 januari 2014

Sätter punkt nu.

Nu sätter jag punkt. Till slut måste man det, även om jag skulle kunna byta plats på kommatecken och ändra på meningsbyggnader under återstoden av mina dagar. Jag skulle sitta i min morgonrock, bli allt gråare och allt tjockare av all choklad jag ätit, tills någon till slut hittade mig, mumifierad, med tomma ögonhålor och fingrarna fasttorkade på tangentbordet.
Manuset har mejlats till förlaget och i morgon skickas det till sättning.
Tjoho!

4 kommentarer:

Manilla sa...

Hurra!! Vilken tur att du satte punkt! En mumifierade författaren vore trist, så här utifrån en läsares perspektiv :)

Annika Estassy sa...

Som en roman av Stephen King!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Heja Annika! Bra jobbat :) Det är inte lätt att sätta punkt, vare sig i romaner eller i livet.

Manilla sa...

Haha, Stephen King... ja, precis så! scary...