måndag 13 januari 2014

Omslagspill

Ni skulle bara se hur fint omslaget till Croissants håller på att bli! Och då menar jag hela omslaget, inklusive baksidan, ryggen och flikarna. Ett par korrfel ska rättas till och en bild (händelsevis den på mig) ska göras större (obs! förlagets önskemål, inte mitt) men annars är allt klart.
Snart kommer jag att lägga ut underverket här på bloggen. Det är inte omöjligt att jag även lägger ut det på FB, Twitter och Instagram. Kanske att jag smyger ut och kör en omgång olaglig affischering på stan också.
Eller nej, förresten, det senare är jag alldeles för feg för.
Jag skickar ut T istället.
Annars då? Jo, det är måndag. I morgon är det tisdag och sedan blir det onsdag och efter det kommer TORSDAG. Då är det releasefest för Manne Fagerlinds angelägna roman Mina drömmars land och jag ska dit. Jag har ännu inte läst ut Mannes bok (hälften kvar) men det har Anne Liljeroth.

2 kommentarer:

Manilla sa...

Spänningen är olidlig!!! Ut på stan och tapetsera vetja, det är bara att köra på! ;)

Andra intryck sa...

Spännande att få se det färdiga resultatet!