tisdag 7 januari 2014

Same same ...

Helgerna är över, på jobbet är det full fart igen. Hemma är allt julaktigt bortstädat, det står tjugo vackra tulpaner i en vas och jag är fullproppad av goda föresatser. Som alltid i början av ett nytt år. Innan vardagen och livet och alla måsten hinner ikapp och tar över och allt blir precis som det alltid har varit.
Nu ska jag klippa av mig naglarna - de har blivit oförskämt långa - och se till att redigera färdigt. Jag har nämligen insett att det finns personer som faktiskt längtar efter min nästa bok. T till exempel. Och mamma.

6 kommentarer:

Manilla sa...

Med alla dina goda föresatser och bunkrandet av energi kommer vardagen aldrig hinna ifatt dig! Tror du kommer ligga steget före hela året!

Annika Estassy sa...

Det skålar vi för!

Manilla sa...

Höjer min tekopp:)

Andra intryck sa...

Och jaaaaag!

Annika Estassy sa...

Hurraaaa!

Pia sa...

Jag längtar också!