fredag 7 februari 2014

Outhärdligt stolt

Klockan 06:23 i morse väckte T mig genom att viska i mitt öra: "Plats 10, älskling."
Jag slängde mig upp ur sängen, grabbade tag i min iPad och minsann ... Solviken hade lyckats ta sig förbi Dan Browns Inferno och lägga beslag på plats 10 på Adlibris Topp 100 Pocket.
Plats 10 ...
För mig är det lika stort som att vinna en OS-medalj.
Inte bara att jag är debutant, jag är dessutom helt okänd för massorna. Ändå hittar läsarna till Solviken vilket är HELT fantastiskt.
Trots en, i vanlig ordning, tuff arbetsdag är jag fortfarande lika glad. Och stolt. Outhärdligt stolt, som jag skrev i mitt fredagsmejl till medarbetarna.
Dessutom är bokslutet för 2013 klart och vi har gjort väldigt bra ifrån oss, förvandlat röda siffror till svarta. Ytterligare en anledning till att vara stolt, över Vuxenskolan den här gången. Outhärdligt stolt.

2 kommentarer:

Manilla sa...

Stort grattis Annika!! Förstår att det känns fantastiskt och jag kan bara säga att du är sååå värd det! Låt det kännas fantastiskt länge! Debutant och okänd, ja kanske det, MEN det är en bok som berör! Och inte bara berättelsen utan språket!! Ditt sätt att beskriva och levandegöra händelserna är konstnärligt skickligt och vackert. Som läsare slukas en av språket och vill bara vara kvar i berättelsen. Och sådana upplevelser förmedlar man vidare till andra läsare som hoppas på att bli berörda!

Annika Estassy sa...

Tack för de makalösa orden, Manilla. Att beröra läsarna - jag kan inte tänka mig något finare.