söndag 30 mars 2014

En helg i bokens tecken

Hemma igen efter en härlig helg på Syninge kursgård. På dagens program stod bland annat ett författarsamtal mellan mig och Josefine Lindén. Superkul!
Bokälskare är ett synnerligen trevligt - om även kräset - släkte. Att höra dem diskutera helgens bok, Främlingsleguanen av Martina Montelius, var både underhållande och intressant. Några gillade mycket, några mindre och några inte alls. Som så ofta. Jag har själv inte läst boken.
Med mig hem hade jag en rejäl goodiebag som tjejerna bakom Breakfast Book Club, resans arrangörer, ordnat. Tack för det! Innehållet? Böcker, så klart.
Annat jag gjort idag: blivit fotograferad. Den där artikeln om gamnackar och sms-tummar som Metro ska publicera - tydligen behöver den illustreras. Jag tror att jag ser riktigt barsk ut på bilderna. Det går ju liksom inte att smila upp sig när texten handlar om smärta. Den dagen Metro vill skriva om min kommande storsäljare, lovar jag att visa upp mitt vackraste leende.

1 kommentar:

Granne med potatisodlaren sa...

Oj, vilken fart och fläkt. Hoppas att ni hade det bra på Syninge. Där tillbringade jag en hel del helger som tonåring när jag arbetade som antidroginformatör. Då var det en gård som inte var renoverad sen 50-talet. Jag ser på bilderna att den är något helt annat idag.

Det är när arrangemang som detta dyker upp som jag hade velat ha 100 kilometer till Mälardalen och inte 100 mil.

Hoppas att det onda farit sin kos. Bilden såg jag ju på fejjan och den var fin.

Ha det bra!