tisdag 11 mars 2014

Energikrävande med tankar

Sicken dag, sicken dag. Lång också, som alltid när det är styrelsemötesdags. För första gången på evigheter drog jag på mig ett par jeans i morse. Det var nervöst men jag kom i dem utan problem. Vem hade trott det efter vinterns frosseri i choklad och efterrätter? Tydligen förbrukar även tankearbete en del energi. Och tänkt har jag och gör. Här behövs inga korsord för att hålla hjärnan i gång. Men herregud så trött man blir av tankar! Eller om det är våren. Eller hormonerna.
Nu går jag och lägger mig - i morgon bitti blir det frukostträff och omvärldsbevakning (det som vissa okunniga kallar för skvaller) med författarkollega. Yippee!

2 kommentarer:

Kati sa...

Omvärldsbevakning är viktiga saker :) Hoppas ryggen är bättre.

Åsa Hellberg sa...

Hurra!