onsdag 12 mars 2014

Marsbubblan

Idag har jag diskuterat för mig abstrakta saker som placeringspolicy och förvaltning. Jag har även talat kommunikation och marknadsföring, lokalfrågor och årsstämmor. Och så har en Solvikenläsare vinkat på Facebook och meddelat att hon gillar boken riktigt mycket. Det känns som om jag befinner mig i min egen lilla bubbla, upptagen av jobb och författarskap och en massa annat. Jag bockar av och jag betar av. Just nu är jag en rätt så tråkig person. Tur att inte världen behöver mig för att fortsätta snurra.

3 kommentarer:

Manilla sa...

Det konstigaste är att komma ur en sådan bubbla och inse att allt annat pågått. För trots att jag vet att världen utanför rör sig framåt parallellt så är det ändå, på något sätt, som om den vore statisk... hade stannat upp, i väntan på... Tycker det är märklig men häftigt:) /slut på mina filosofiska tankar, trevlig kväll! Och heja dig och alla dina göromål!

Annika Estassy sa...

Eller som när man varit utomlands och tror att det ska hänt så mycket under de två veckorna man varit borta och upptäcker att absolut inget har hänt!
Trevlig kväll på dig med.

Manilla sa...

Ja, precis! Och det gör ju det hela ännu märkligare för i grunden är det samma. Jag gillar verkligen det där med olika tidsrymd och rytm! Brukar gå runt i rusningstrafik på de mest trafikerade ställena i stan och röra mig långsamt, bara att få uppleva känslan av människors olika tidsvärldar... Alla har vi våra tix och egenheter...
Och tack!!