måndag 17 mars 2014

Solviken - en perfekt bok att läsa på tåget

Jag fick en trevlig bild från Göteborg. Tack Manilla! Det är så roligt att få bevis på att ens bok lever och har hälsan.
För övrigt kan jag berätta att allt löper på som det ska med Croissants till frukost. Inlagan är godkänd. Omslagsfärgerna ska justeras och det funderas över om det ska vara ett mattare eller glossigare omslag. Många människor är inblandade i processen och alla vill de bokens allra bästa. Jag kan slappna av, lita på att utgivningen sköts professionellt.
Och så är jag glad. Och nöjd. Först nu upptäcker jag hur lite av den varan jag varit på sistone.
Releasedatumet är satt till slutet av april. Inte långt kvar nu ...

2 kommentarer:

Manilla sa...

Varsågod! Den gjorde sig fint på tågstationen :) Ser så fram emot nästa bok, börjar nedräkningen;) Lycka till med de sista besluten kring omslaget! Även den kommer göra sig väl i bokhyllorna, snygg som den är! Hoppas du kan känna dig nöjd och glad även kommande dagar! Heja!

Edgrenskan sa...

Härlig bild!!Kul att det närmar sig för release.