tisdag 18 mars 2014

Tagen på bar gärning ...

... med att läsa in min Croissants till frukost! Får jag lov att presentera: Kerstin Andersson. Nästa vecka ska inläsningen till ljudboken vara klar. Jag längtar efter att få höra den, älskar att lyssna när någon annan än mig läser min text. Samtidigt är det nervöst. Allt som har med ens böcker att göra är förenat med gelében och orolig mage. Kunde jag inte ha nöjt mig med att läsa böcker? Var jag nödvändigtvis tvungen att skriva egna också?

(Här skulle det ha varit bilder men de försvann!)

7 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Jag klarar inte att lyssna. Hu.
Men Kerstin får jättemycket beröm för Sonjaböckerna så hon är nog jätteduktig.

Stefan sa...

Ibland kan en duktig inläsare skapa en helt ny dimension till texten. Spännande vad en röst kan göra!

Manilla sa...

Spännande!!
Och JA, du var tvungen att skriva egna böcker!!! :)

Gunilla Byström sa...

Och jag har precis lyssnat på Solviken och är inte överförtjust i hennes sätt att läsa...
Aj, aj då. Får läsa dina böcker själv i fortsättningen.

Jenny sa...

Åh! Vad mysigt! Lyckliga du. Tänk den dagen man får uppleva det du upplever nu. Hoppas verkligen att du njuter. (Fast det vet jag att du gör ;))

Annika Estassy sa...

Spåkfålen - det går jättebra det med! :)
Jenny - jag varvar njutning med en lagom dos ängslan. Håller tummarna för att också du får uppleva den spännande blandningen! :)

Anonym sa...

Ja det ska bli spännande, ser framemot den.
Mia