onsdag 2 april 2014

En kvinna med åtminstone tre järn i elden

Det kunde ha uppfattats som ett aprilskämt men Metroartikeln kom som tur var den 31 mars ... Mina böcker nämns inte men väl att jag är såväl chef som bloggare och författare. En kvinna med många järn i elden alltså. Minst tre i varje fall. Och som helt uppenbarligen inte har något liv annat än det som pågår på någon av hennes skärmar. Undra på att hon drabbas av krämpor.
Nåväl. I morgon är det dags för en dejt med kiropraktorn igen. Han är ett av fem möten varav det sista börjar kl. 18. Och jag som trodde att livet skulle lugna sig i april ...
Idag har jag köpt en kassabok eftersom jag tycker att det är så underbart retro med en kassabok som inte är digital, utan en där man med fin handstil plitar ner sina inkomster och utgifter. Nu ska det bli ordning på torpet, slut med att slänga in alla kvitton och fakturor i en byrålåda bara, eller scanna in dem och stoppa undan längst in på hårddisken.

7 kommentarer:

Katinka sa...

Aj, aj, låter som ett nytt projekt i mina öron. Men prova kan man alltid göra.Om inte annat ger det så småningom tillfälle att rensa bort saker ur sitt upptagna liv. Själv hade jag tänkt plugga franska och tidvattennavigering den här våren. Det kändes riktigt skönt att skrinlägga de planerna. :-)

Annika Estassy sa...

Ska bara skriva en bok 3 också. :)

Manilla sa...

Då kanske vi ses i väntrummet. Jag har också dejt med kiropraktorn imorgon:)

tankar från mitt fönster sa...

Hi, hi är min kommentar. Såg dig i Metro och såg också att du ska vara i Sollentuna bibliotek den 16 tror jag. Ha det bra!

Annika Estassy sa...

Ulla - hoppas du kommer, jag behöver några vänliga själar som support!

Annika Estassy sa...

Manilla - såg dig inte! Kanske nästa torsdag!

Manilla sa...

Såg dig inte heller. Jag är tydligen färdigbehandlad nu. HURRA! Så det blir inte nästa torsdag men säkert snart i något annat trevlig sammanhang!