tisdag 1 april 2014

Hurra för fin ljudboksförsäljning!

Blev ni lurade idag? Jag blev det. Trodde att min bror skulle flytta till Skåne och trodde att en Facebook vän var gravid. Andra privata skämt lyckades jag dock genomskåda. Däremot har jag ingen aning om vad tidningarna försökt lura i oss eftersom jag varit på ledarskapsutveckling i två dagar. Nyttiga dagar och jag var gladare när jag åkte därifrån än när jag kom dit. Vi chefer behöver också påfyllning ibland, vilket är lätt för såväl omgivningen som oss själva att glömma bort.
Internetuppkopplingen var sisådär men jag kunde i varje fall läsa ett mejl som mitt eminenta ljudsboksförlag HörOpp! skickat och där försäljningen av Solviken som ljudbok redovisades. Eftersom det är min första ljudbok visste jag inte hur jag skulle reagera. Skratt eller gråt? Min förläggare lugnade mig - siffrorna är finfina, särskilt med tanke på att de endast gäller för knappt 2 månader under 2013 (ljudboken kom ut i november).
Efter det beskedet unnade jag mig att hurra lite.

1 kommentar:

Manilla sa...

Hurra och Konfetti!