tisdag 8 april 2014

Igång igen

Tack kära ni för alla krya-på-dig-häsningar, de gjorde susen! Nu är jag på benen och igång igen. Detta firades med en fullspäckad arbetsdag som avslutades med en författarintervju för Året Runt och därefter ett besök hos kvaterets fantastiskt trevliga frisörssalong. Jag sattes ned i en massagestol och fick njuta av en kombination av ryggmassage och hårinpackning i hela 15 minuter. Kan man önska sig en egen massagestol av Tomten, tro?
Förresten så ville Året Runt att jag skulle skriva för dem igen vilket jag gärna gör. Frågan är bara när jag ska hinna. Nåväl, försommarnätterna är ljusa ...

5 kommentarer:

Manilla sa...

Visst kan du fråga tomten. Hör av dig om du behöver sändebud. Befinner mig i Rovaniemi just nu;)

Katinka sa...

En massagestol är världens bästa friskvårdsinvestering. Din personal behöver utan tvekan en massagestol. Vi köpte en till företagets peronalutrymme för - ja säkert 7 - 8 år sedan, och den används varje dag, har betalat sig för länge sen i form av mindre onda axlar och ryggar. :-) Bara som ett litet tips.

Annika Estassy sa...

Vilken utomordentlig idé! Ska genast undersöka detta - perfekt till nya kontoret.

Annika Estassy sa...

Manilla: Ja, hälsa Tomten!

Anonym sa...

Året runt, vad roligt! Jag ser fram emot att läsa 1. boken 2. artikeln 3. nästa följetong.