måndag 7 april 2014

Sjuk

Jodå, det var som jag trodde och jag tänker inte fördjupa mig i det. Ingen rolig dag. Kunde dock jobba hemifrån och sova mellan varven. Nu känns det bättre, i morgon bär det alltså iväg till kontoret. Har en massa att fixa och nej - jag har ingen sekreterare. Finns den yrkesgruppen kvar ens?
Jag har faktiskt jobbat som sekreterare. Det var på den tiden då datorer var så dyra att endast några få - sekreterarna - fick ha tillgång till dem. Jag jobbade på ett marknadsundersökningsföretag och skrev rent brev och annat som projektledarna skissat på för hand och lagt i min och min kollegas inkorgar. Riktiga inkorgar alltså, inte digitala.
En annan tid, en annan värld ... Men att vara magsjuk nu och då är på samma vis. Allt förändras inte.

7 kommentarer:

Kati sa...

Vad tråkigt! :( Krya på dig!

Manilla sa...

Usch, KRYA!
Blir nästan lite avis på din sekreterarekarriär. Jag mena,r själv har jag bara fått iscensätta sekreteraryrket i lek - som barn... men oj vad det renskrevs och sorterades papper i diverse analoga inkorgar;)

Anneli Stålberg sa...

Trist! Krya dig!

Anonym sa...

Uff, krya på dig och drick massor av mineralvatten. Kram

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Stackars, krya på dig! Sekreterare ja ... det tyckte studievägledaren på gymnasiet var ett bra val, akademisk sekreterare, sa hon. Till killarna i klassen gav hon andra råd. Tur att jag är en olydig typ :)

Anne sa...

Och glöm inte internpostkuverten... Snacka om snigelpost. Krya på dig!

Annika Estassy sa...

Du blev ju nästan sekreterare, Eva ... :)
Anne - hur kunde jag glömma internpostkuverten! Men hållbara var de, återanvändes gång på gång.