fredag 25 april 2014

Numera representeras jag av en litterär agent

Det kom ett mejl igår eftermiddag, precis innan jag skulle iväg till Annas releasemingel:
"Har du fått dina böcker insålda till Norden/utlandet nu inför den kommande? Har du någon som sköter det och i så fall hur går det?"
Inga krussiduller, rakt på sak. Jag gillar det. Dessutom är jag inte rädd för att fatta snabba beslut. Känns det rätt så är det förmodligen rätt. Dock tvingade jag mig att sova på saken innan jag skrev på avtalet.
Vad jag svamlar om? Jo, jag har alltså fått en litterär agent - Carina Deschamps heter hon. Från och med nu är det Carina som ser till mina intressen och min framtida författarkarriär i Sverige och utomlands.
Sedan kan det mycket väl vara så att världen utanför Sveriges gränser inte är mogen för mina böcker. Men Bättre lyss till den sträng som brast än aldrig spänna en båge.
Yippee!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det är så roligt! Oavsett hur det går så blir du med säkerhet omhuldad med bästa expertis. Klart boken/böckerna går till utlandet. Det är bara en tidsfråga, sanna mina ord. :-)

Annika Estassy sa...

Jag hoppas du har rätt! Franska släkten tuggar fradga medan de väntar på att böckerna ska översättas till ett för dem begripligt språk, dvs franska. :)

Åsa Hellberg sa...

Men hurra, vad roligt!!!

Åsa Hellberg sa...

Du syns i glasögon på lite bilder här och där, skitsnyggt! Glömde säga det!

Annika Estassy sa...

Du är snäll du, Åsa. Tack!

Iza sa...

Men det är ju underbart! Grattis!

Annika Estassy sa...

Tack, Iza, det känns underbart.