fredag 9 maj 2014

Bilder av en frukostrelease

Bokreleaser kan inte beskrivas, de måste upplevas, så är det bara.
Men så mycket kan jag avslöja att det var très, très trevligt och att jag blev oförskämt bortskämd, överöst med uppmärksamhet, uppskattning och presenter. Vänner, kollegor, läsare, författare, branschfolk - alla kom de, den arla timmen till trots. Inte konstigt att jag flinar fånigt på var och varannan bild.
Mer om releasen kan ni läsa på Anne Liljetroths blogg, hos Susanne Boll, Anna Keiler och Jenny.

(Här skulle de ha varit bilder men de försvann!)

3 kommentarer:

Nina sa...

Jag tänkte på dig massor i morse. Önskar så jag hade kunnat vara där...
KRAM!!

Annika Estassy sa...

Det måste vara därför som allting gick bra, Nina. Tack! :)

Anonym sa...

Åh vad jag hade velat vara med, härligt att det blev så lyckat! Jag längtar ihjäl mig efter boken, måste köpa den genast.