tisdag 6 maj 2014

Bokdagarna i Borås

I slutet av maj åker jag till min stora glädje och på förlagets önskemål till Bokdagarna i Borås. Jag kommer att under exakt två minuter stå på scenen för att pitcha Croissants till frukost så pass bra och lockande att Sveriges alla bokhandlare och inköpare som ännu inte köpt in boken ska få lust att göra det. Men det gäller även att inspirera dem till att aktivt vilja sälja boken vidare till läsarna. På kvällen blir det mingel och middag. Eftersom jag älskar bokhandlare (än så länge har jag bara träffat trevliga exemplar av detta tåliga släkte) ser jag verkligen fram emot Bokdagarna.
Min förlagskollega Birgitta Bergin är en av många författare som också kommer dit. Vi ska sova över och vi ska skvallra och peppa varandra massor.
Två minuter. Och jag som älskar att prata länge ...

2 kommentarer:

Manilla sa...

Det är kommer du klara galant!! Grattis och lycka till!

Anonym sa...

Å vad roligt det låter! Du kommer klara dig galant (förutom då kankse tidskravet..) och sälja bok i massevis. Lycka till!