onsdag 28 maj 2014

Gilla läget

Just nu är jag - eller snarare tåget - fast i Alingsås: nedriven kontaktledning. Det är som det är, ingen mening att hetsa upp sig över något som jag ändå inte kan påverka. Förmodligen hade jag inte varit lika lugn om jag inte haft paddan och telefonen (med tillhörande laddare) och ett antal böcker med mig.
Ikväll ska vi fira T:s födelsedag. Om jag hinner hem till dess vill säga.
Flera bokhandlare som var på träffen i Borås kom fram till mig och berättade hur mycket de tyckte om Solviken och att de såg fram emot att läsa Croissants. Kändes gott i mitt ständigt svältfödda författarhjärta.

3 kommentarer:

Manilla sa...

Se det som rekreationstid :)
Kul att det gått bra och att du fått mycket fina ord med dig hem. Det är med rätta!

Peter sa...

"Det är som det är.."
Med de orden kastades jag in i Håkan Nessers värld 😊
Har du något uttryck som följer dig? Jag har inte tänkt på det i dina två, men det kommer väl fler? 👍

Annika Estassy sa...

Intessant fråga Peter! Nej, jag tror inte att jag har uttryck på det viset men jag kan komma på mig själv att ha små skrivtics, ett sätt att formulera mig som återkommer och som jag försöker slipa bort när jag redigerar.
Och klart det kommer fler! :)