torsdag 29 maj 2014

Sommarens bästa bok inom sin genre?

Det blev en lång resa hem men hem kom jag och T fick sin födelsedagsmiddag till slut: vietnamesiskt, precis som önskat.Sedan stöp jag i säng - hade knappt sovit natten innan p.g.a. att sömnen alltid krånglar min första natt på nytt ställe. Nytt ställe i det här fallet = hotell.
Croissants tickar på och det är fantastiskt roligt när bokhandlarna dels gillar den, dels är pigga på att göra olika kampanjer. Just nu är det Adlibris som vill uppmuntra sina kunder att upptäcka e- och ljudboken. Ett bra tillfälle för skeptiker att testa något nytt, tänker jag.
Men nu - frukost! Sedan - dammsugning! Därefter - mot Vätö!
P.S. Apropå gilla boken: kan ni föreställa er hur underbart det är när man (jag!) får mejl från projektledaren på tryckeriet där hon berättar hur bra hon tycker min bok är?


1 kommentar:

Anonym sa...

Fyndat! :)