torsdag 22 maj 2014

Svårt att sälja sig själv

"Har du inte dina böcker med dig?" frågade kollegorna på konferensen igår och jag var tvungen att erkänna att tanken inte ens slagit mig. Mina böcker finns ju att köpa hos bokhandlarna, räcker inte det? Nej, blev svaret.
Idag tog jag därför med mig ett par stycken och fick då frågan varför jag inte tagit med fler. "Därför att det känns fånigt att gå omkring som en ambulerande försäljare", svarade jag och möttes av suckar och höjda ögonbryn.
Att det ska vara så svårt att sälja sig själv ...

3 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Jag har aldrig sålt mina friex, vet att många gör det, men jag tycker att det känns lite kymigt mot handeln.
Däremot plockade jag ut böcker från en bokhandel och tog med på ett event.Fick lämna tillbaka exemplaren som blev över, och handeln blev av med många böcker.
Det ska jag göra igen om det blir tillfälle.

Smart va? :)

Anneli Stålberg sa...

Fram med dramaten igen! :)

Annika Estassy sa...

Very smart, Åsa. :)
Anneli - dags för dig att skaffa dig en!