onsdag 4 juni 2014

Tapas och böcker

Middagsträff med Breakfast Book Club och jag åkte hem med huvudet fullt av sommarläsningstips. Hela listan kommer så småningom ut på bokklubbens hemsida. Problemet är att jag måste skriva i sommar och i vanliga fall föredrar jag att inte läsa så mycket när jag har mina skrivperioder. Men trevligt var det och snart är det höst ...
En av kvällens deltagare kom direkt från Akademibokhandeln vid Odenplan och berättade att hon precis köpt sista exemplaret av mina croissanter. DET kändes stort.

2 kommentarer:

Manilla sa...

Vad härligt det låter. Jag vill också vara med i en bokklubb! Coolt att du redan börjar sälja slut. Nu får de allt beställa in lite fler ex, sommaren har ju bara börjat, den finns många som behöver din bok kommande veckor:)

Annika Estassy sa...

Älskar boksnack! Och enig med dig - dags att bunkra upp inför sommaren. :)