tisdag 23 september 2014

En dag kvar till Bokmässan

Hittills denna vecka har jag sålt ett företag, skrivit målsamtalsmall, skrivit framtidsplaner till en ordförandekonferens, haft x-antal möten om så många olika saker att jag blivit snurrig i huvudet, kontrollerat en lönelista på 40 sidor, skrivit på min nya roman, haft lock för öronen (varning, varning) ... Men på torsdag morgon lämnar jag vardagen och åker till bokmässan i Göteborg. Hurra!
Min agent Carina Deschamps har några av sina författare på plats: Lars Lerin, Kristian Lundberg, Janique Icka Svedberg, Manoel Marques Lerin och så jag då.

Mitt officiella program:
- 26:e kl. 12.30-13.00: intervjuas i Studieförbundet Vuxenskolans monter C04:02
- 27:e kl. 12.00-12.20: signering i Bokfabrikens monter B09:01
- 27:e kl. 12.30-13.30: signering i Månpockets monter B04:02

Därutöver ska jag gå på seminarier, lyssna på andra författare, mingla och svassa omkring i någon av mina tre klänningar. Jag tror att det blir en finfin bokmässa!

1 kommentar:

Åsa Hellberg sa...

Bra. Låt oss svassa!! :)