måndag 15 december 2014

Bästa julklappen: lugn och ro.

Jag vet att mitt bloggande är under all kritik för tillfället, men det är som det är. Nytt år, nya tag, tänker jag. Just nu måste jag koncentrera mig på att jobba och hålla mig på benen. Det där med jul och sånt orkar jag inte ens fundera över, inte nyårsafton heller. Tror att jag hoppar över det helt enkelt. Strejkar. Köper allt färdigt. Möjligen kan jag tänka mig att koka potatis och sno ihop en Jansson. Kanske en sillsallad. Kanske. Men sen, när julen är överspelad och barnen och vi rensat källaren inför vår flytt i februari, ska jag ha världens bästa jullov. Läsa och skriva massor, promenera och gå på bio. Åka till stugan och stänga av jobbmobilen. Längtar galet mycket efter lugn och ro.
Ungefär så.

1 kommentar:

Anneli Stålberg sa...

Ja, lugn och ro är det jag önskar mig mest i julklapp!