tisdag 20 januari 2015

Nattpass

Just nu är jag lite uppfylld av mitt manus - satt och skrev i natt mellan kl 1 och 3 istället för att sova. Rekommenderas inte om man har ett heltidsjobb också. Nu middag och sedan dags för ett nytt skrivpass.
Men hör ni, det där med att Ingemar Stenmark ska vara med i Let's Dance - hur bisarrt är inte det? Blir det pjäxdans må'n tro?

3 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Bra idé att skriva på natten när jag ändå inte kan sova, tänkte jag. Ända tills jag läste vad jag skrivit. Det var inte bra, nej tvärtom ganska konstigt! Men du kanske är klarare i knoppen nattetid än vad jag var :)

Annika Estassy sa...

Jag fick redigera en del men i stort sett funkade texten. :)

tankar från mitt fönster sa...

Pjäxdans? Det var roligt. Jag gissar att han blir duktig att dansa.
lycka till med att skria på natten.