måndag 12 januari 2015

Text och musik

Nu är det spännande i mitt manus må ni tro och det är knappt jag kan sitta still på köksstolen. Eller om det beror på att jag lyssnar på min Gott & Blandat 7 på Spotify samtidigt som jag skriver. Det var ett tag sedan jag hade just den listan i lurarna och jag återupptäcker den på nytt. 18 stycken olika Gott & Blandat har jag samlat på mig, var och en av dem lika lång som en arbetsdag. Faktum är att jag inte tror att jag skulle klara av att skriva om jag inte lyssnade på musik samtidigt. Nåväl, det kanske jag skulle men det vore tråkigare.
Och medan jag sitter där och smattrar med fingrarna och sittdansar och förmodligen ser ganska löjlig ut, får jag en kopp te och lite ost och bröd av T.
Det blev ett bra arbetspass ikväll.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Dags att dela spellistan, kanske? Man undrar ju ;)

/Matt

Annika Estassy sa...

He he, glöm det, du skulle hata mina listor. :)

Unknown sa...

Surprise me!