fredag 9 januari 2015

Mellan dröm och verklighet

Mitt s.k. jullov är slut - jag började jobba i onsdags, därav bloggtystnaden. Har inte haft tid att blogga. Eftersom jag jobbar. OCH skriver. Japp, morgnar och kvällar har jag vigt åt mitt manus. Ska jag ha ett råmanus klart i slutet av april är det minst 500 ord om dagen som gäller nu. Jag har upptäckt att jag skriver som bäst mellan kl. 5 och 6.30 på morgonen. Det är något visst med att skriva innan jag riktigt hunnit vakna, när jag fortfarande befinner mig mellan dröm och verklighet.

4 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Japp, tidig morgon är min grej också, även om det sällan blir det just nu.
När kommer nästa ut?

Annika Estassy sa...

Till hösten hoppas jag men vem vet ...

Åsa Hellberg sa...

Kämpa, you can do it!
Samma förlag?

Annika Estassy sa...

Vet inte ännu, agenten sköter det hela.