torsdag 18 juni 2015

Byter utsikt nu


Visst, vi har blommande dvärgsyrener på balkongen och aldrig är det så tyst om alla byggen runt omkring som när det är helg (fast helt tyst är det faktiskt aldrig, alltid är det någon maskin någonstans som låter). Och regna ska det ändå göra och inte är jag helt kry heller. Men det hjälps inte, i helgen byter vi utsikt T och jag. Hej då Staden, jag önskar dig en glad midsommar. Själv längtar jag efter lugn och en massa klorofyll.

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Dvärgsyrener låter toppen, var har du hittat dem?

Annika Estassy sa...

Den äldsta är 10 år faktiskt, har levt och överlevt på balkongen, året runt och doftar! Vanliga handelsträdgårdar har dem. Köpt en stor självvattnande frigolitkruka till. Jag behandlar dem som bonsai, dvs att när de blir för stora skär jag bort halva rotklumpen, kortar ner kronan och stoppar ner dem i ny jord (gör det efter att de blommat klart). Lycka till. :)