onsdag 12 augusti 2015

Eva Ludvigsen

På gårdagens releasefest av Katarina Bivalds nya roman. Foto: Anne-Lie Högberg.
Jag kallar henne för Uppsala-Eva men hennes riktiga namn är Eva Ludvigsen. Vi lärde känna varandra på en skrivarkurs, hamnade så småningom på samma förlag och var två av bloggarna på Debutantbloggen 2013. Båda har bytt förlag sedan dess och Eva har precis blivit antagen av Harper Collins. Stort grattis!
Hennes senaste roman, ungdomsberättelsen Var det inte värre än så här, ligger och väntar på mitt nattduksbord.
Hon är en riktig kämpe, Eva, och nog den snällaste och generösaste författare jag känner.
Dessutom är hon lite galen.

I min att-läsa-hög.
När inte Eva skriver plockar hon ut
stickor ur folks (mina) fingrar.
Foto: Anne Liljeroth.

3 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Mäh, har ni känt varandra så länge. Vad kul att ni båda har lyckats!

Annika Estassy sa...

Ja, tiden går ...

Anonym sa...

Men åååå! Tack!! Och tack detsamma!!