onsdag 23 september 2015

Hurra, Anna Handell ska göra omslaget!

Allt är nu klart - Anna Handell som gjorde omslaget till Croissants till frukost ska även göra omslaget till Alla dessa hemligheter (som min bok heter just nu). Vi har dryftat tankar och idéer och Anna ska läsa råmanuset och sätta sig in i berättelsen.
Bokomslag ska man inte slarva med. Det ska vara lockande, säljande och dessutom förmedla känslan i boken. I varje fall om man skriver min typ av berättelser. Jag vill att läsupplevelsen ska börja redan innan man slagit upp första sidan.
Jag inser att jag är oerhört priviligierad som återigen får fantastiska Anna som formgivare.
Tack Norstedts för att ni satsar och tack Anna!

2 kommentarer:

Anna sa...

Hej!
Ville bara säga att omslaget till "Croissants till frukost" var en anledning till att jag ville läsa boken! Lånade den på biblioteket (det var kö) och den var verkligen precis så som omslaget utlovade - underbar...

Annika Estassy sa...

Men så roligt att höra! Tack, Anna!