onsdag 9 december 2015

Fotograferingsdags

Idag var det dags att ta nya författarbilder så jag klev upp lite tidigare för att få fason på håret. Helt bortkastat kan jag avslöja. Jag hann knappt ut genom porten förrän regn och rusk formade om frisyren till något som i bästa fall skulle kunna kallas för "naturlig". Men klänningen var snygg, strumpbyxorna hela och nageln som varit halvt avbruten i flera dagar, gav inte upp andan förrän efter fotograferingen.
I vanliga fall tar det 375 bilder innan jag börjar slappna av men idag kände jag mig kolugn från första rutan. Faktum är att jag till och med hade roligt!
Efteråt tog jag en fika tillsammans med min förläggare innan jag hastade tillbaka till jobbet för att skriva protokoll, få iväg en massa styrelsehandlingar och träffa några av våra fantastiska volontärer som stöttar ensamkommande flyktingungdomar.
Tvära kast mellan mina båda världar ...

Inga kommentarer: