onsdag 23 mars 2016

Nyckelonsdag

Livet går vidare, skrev jag igår. Jag tänker att det är det bästa sättet att bekämpa dem som inte tycker att livet ska just det. Men jag följer det som händer i Bruxelles (ja, jag vet att det heter Bryssel på svenska men i min lilla värld har staden alltid hetat sitt franska namn) och jag är bedrövad. Ser inga vinnare någonstans, bara en massa förlorare.
Snart påsk.
Vi tillbringar den på Vätö, T och jag, med att korrläsa Alla dessa hemligheter.
Bland annat.
Övrigt som står på schemat: hyra en liten lastbil, tömma förrådet hemmavid och flytta allting till ett som vi hyrt i Norrtälje. Bära upp ett par hundra kilo parkett till vår nya lägenhet (vi fick nycklarna idag vilket vi firade med varsin napoleonbakelse) och bestämma färg på köksluckorna. Läsa Carola Hanssons roman Masja inför författarsamtalet den 7 april.
Jag blir trött bara av att skriva det jag precis skrivit.
Men isen på sundet är på väg att ge sig, talgoxarna är vårrusiga och vi ska nog lyckas klämma in ett par riktigt långa promenader också.

2 kommentarer:

Karina sa...

Åh! Vad du jobbar på alla fronter
Njut av påsken🐓
Längtar efter din nya bok

Annika Estassy sa...

Jag njuter och hoppas att du inte ska längta förgäves! :)