onsdag 27 april 2016

Anne-Li Norberg läser in Alla dessa hemligheter

Exakt den tiden de sagt att de skulle komma ringde persiennkillarna på dörren. En halvtimme senare var de gamla, trasiga och skitiga persiennerna borta (från 70-talet som det verkade) och nya, vita, monterade. Medan jag satt i lägenheten och väntade slogs jag av hur tyst där var. Inte tyst som helt ljudlöst utan tyst som stillsamt.

Att gå till bussen tog mig sju minuter och nu sitter jag med datorn i knät, på väg in till vår gamla lägenhet för att visa den för en ny hyresgäst. Förvaltaren visste inte om den skulle ha tid att komma eller inte men tydligen förväntas det att jag ska ha tid att agera visningsvärd. Nåväl, jag ska inte gnälla, gnäll stjäl energi och tillför ingenting. Jag har så mycket att vara glad för. Till exempel att Alla dessa hemligheter snart är klar som ljudbok och att Anne-Li Norberg är den som läser in den. Jag tror att hon blir helt perfekt som Louises röst. Att Louise och Anne-Li dessutom har samma frisyr ser jag som ett tecken ...

Inga kommentarer: