måndag 25 april 2016

Så kan ett dagis också se ut


Detta är dagiset Fjällklockan i Norra Djurgårdsstaden. En vårtig betongkoloss med en smutsig gård. Varje gång jag skulle upp till Hjorthagens tunnelbanestation passerade jag det. Jag såg det även från sovrumsfönstret. Jag undrar om arkitekten som ritade byggnaden och kommunaltjänstemännen som beviljade bygglovet har barn. Kanske är det jättefint inne men barn behöver fina utomhusmiljöer också.
Det finns tilltalande kvarter i Norra Djurgårdsstaden. Det som vi bodde i, Västra, tillhör inte dem.
Jösses så glad jag är att inte behöva bo där längre!

1 kommentar:

Ebba Range sa...

Det ser ut att ligga någonstans i öststaterna - utan 'bubblorna' då. Inte kan man tro att det ligger i det vackert klingande Djurgårdsstaden. Stackars barn och personal.