onsdag 4 maj 2016

Livet är gott – trots värk och trötthet.

Meningen var att jag skulle skriva texter till höstens studieprogram idag - deadline för inlämning är på måndag. Istället har jag jobbat från 7 till 17 med att få ordning på lägenheten. Packat upp, stuvat undan, flyttat möbler, städat, tagit emot leverans av ny fläkt och kylskåp, gjort högar med saker som ska slängas och saker som ska till förrådet. Jag har varit på benen hela dagen och är helt slut. Lunchen blev en halvtimme lång bara men jag belönade mig själv med att gå in i blomsterhandeln och köpa nya krukor och blommor till köket.
I morgon får jag hjälp av T - då ska vi ta tag i det sista: koppla in all elektronik så att teve, nätverk och internet fungerar som de ska.
Texterna till studieprogrammet då? Dem skriver jag i helgen istället.
Just nu strålar kvällssolen rakt in i stugan. Trots att jag har ont i fötter, ben och rygg och skulle kunna somna stående är livet gott.

Inga kommentarer: