måndag 16 maj 2016

Releasevecka

Då var det dags för Alla dessa hemligheter att möta offentligheten. Bokus är först ut, Adlibris tycker den är en utmärkt morsdagspresent och boken kommer att skyltas fram hos den fysiska bokhandeln allt eftersom. Storytel släpper ljudboken på torsdag. Recensionsdatum - 13 juni.
Jag firar med ett styrelsemöte ikväll, en AW med Maria (självutnämnd ordförande i min fanklubb) på onsdag, ett frukostmöte med Akademibohandelns personal på torsdag och en releasefest (känns fint att gå på någon annans fest) på kvällen samt finlunch med förlaget på fredag följt av en AW med författarkollega och våra respektive.
För tio år sedan skulle jag ha befunnit mig i Cannes så här års och jobbat på filmfestivalen. Men för tio år sedan hade jag inte ens kommit på tanken att jag skulle bli författare.
Jippi!

3 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Wohoo, grattiiiiiiiisssssss!!!

Anonym sa...

Tror du den finns i handeln denna vecka? Vill ha den med på semestern!! Kram Lisa

Annika Estassy sa...

Såg att du fick tag i den, skönt! Trevlig resa! Kram