söndag 15 maj 2016

Lugnt men inte stilla

En lugn dag. Ändå är jag trött i benen eftersom lugn inte betyder stillasittande. Nu har vi gardiner i kök och vardagsrum, bänkskivorna i köket är slipade och inoljade och hallmattorna utbytta, trots avsaknad av kvitto. Tack för bra service, Åhléns i Norrtälje. Givetvis hann vi knappt komma hem förrän vi hittade det förbaskade kvittot - i en matkasse.
På fredag kommer Alexander och målar om  sovrummet och hallen. Jag trodde inte att det skulle behövas men skillnaden mellan de väggar vi lät bli att göra något åt och de som fräschades upp blev för stor. Jag har svårt för disharmonier. Irriterar mig, kan inte slappna av och måste göra något åt saken.
Jag vet - vi ska flytta härifrån nästa år men det hjälps inte.

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Ni kanske stannar där och gör er av med den andra?

Annika Estassy sa...

Jag tror inte det men vem vet.