söndag 1 maj 2016

Sköna maj

Dottern och hennes sambo firade våren med oss.
Äntligen maj. Om två veckor är det dags för Alla dessa hemligheter att möta sina läsare ... Något jag både längtar efter och bävar för. Jag hoppas att läsarna ska gilla min berättelse men om så inte skulle vara fallet kan jag känna mig trygg i att jag jobbat hårt för att få till den bästa bok jag någonsin kan. Jag har inte slarvat, inte tagit några genvägar eller valt enkla lösningar. Med andra ord - jag älskar min berättelse och känner mig tillfreds med mitt arbete.
Vi har firat vårens ankomst i helgen. Familjemys, grillning, fackeltåg och brasa - precis som sig bör. Men vi har även packat upp flyttkartonger och kört några vändor till förrådet och återviningen. Det är inte mycket som ryms på 54 kvm ... Men så nyttigt att bli medveten om allt onödigt jag samlat på mig genom åren. Varför sex olika uppsättningar sängkläder till exempel när vi bara har två sängar? Varför tjugo temuggar? Varför så många badhanddukar att de fyller en hel kartong? Och alla dessa bordsdukar - jag som inte använder dukar längre ...
Målet är att kunna flytta in om en vecka. Jag tror att vi fixar det.

Inga kommentarer: