söndag 8 maj 2016

Sol, träd och vatten.

Vi flyttade in i lägenheten ikväll, hurra! Nu ska jag bara lära mig säga "hemma" om den.
Ett tag var jag orolig för att det sydvästra läget skulle innebära en kvalmig inomhusmiljö men det verkar inte så. Dels har vi nya persienner, dels silas solljuset genom de stora träden utanför (lönnar som det verkar). Tänka sig - här sitter jag och blickar ut över ett grenverk igen. Kvällshimlen får jag på köpet. Och ingen insyn!
Snart vardag igen efter en helg så ljuvligt vacker som bara helgerna i maj kan vara. Kalendern är fullspäckad vilket är tur. Med bara en vecka kvar bara till släppet av Alla dessa hemligheter behöver jag hjälp med att skingra tankarna.

Räfsat och rensat. Björkarna har slagit ut men eken väntar lite till.
Nästa helg ska jag plantera blommor i krukorna.

Eftersom vi inte ha någon balkong just nu fick cafémöbeln flytta ut till Vätö istället.
Plommonträdet är full i knopp - blommor eller blad, det är frågan.

2 kommentarer:

Ebba Range sa...

Vad skönt att du kunde slappna av :)

Vackert sydvästfönster!

Annika Estassy sa...

Verkligen. Men nu är det full fart igen. :)