måndag 20 juni 2016

Alla dessa terrasser

Projektledaren för vårt franska husbygge är inte världsbäst på kommunikation. Men att hon inte informerar så mycket betyder inte att inget händer. Bara att det händer långsamt. Jag har förstått att även om det är två små hus som vi bygger, innebär alla nivåskillnader, murar och terrasser att det tar tid. Allt hänger samman och måste grundas och muras samtidigt. För hand. Inga färdiga betongplattor som lyfts på plats av kranar här inte.
Skönt att vi inte har något inflyttningsdatum som stressar oss och att det långsamma tempot (vädret ställer också till det ibland) inte innebär ökade kostnader. Bildkvalitén är usel (så klart) men snart åker vi ner och kan se med egna ögon hur långt bygget kommit. Till dess tittar vi på de dåliga bilderna och drömmer om ett liv i solen ...
Gästhuset högst upp. Mini-poolen nedanför. Nedanför den - uteplatsen som leder in till stora husets kök. Bygget består allt som allt av fem olika nivåer inklusive garaget. Total boyta: 113 kvm. Total terrassyta: 85 kvm. Garaget: 59 kvm. Och så en balkong på 11 kvm.

Gästhusets bottenplatta. Framför den syns en smal terrass och nedanför mini-poolen på 7 kvm.

4 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Alltså - wow! Ser verkligen fram emot dina bilder sen!!

Annika Estassy sa...

Ja, det är ett smått galet projekt faktiskt men jag tror att det blir bra i slutänden!

Evas blogg sa...

Så fantastiskt. Jag ser också fram emot dina senare bilder.

Ebba Range sa...

Häftigt!