onsdag 6 juli 2016

Dagarna går ...

... och de är inte särskilt varierade. Jag promenerar, jag skriver och jag läser. Pratar med grannarna. Vädret däremot växlar ständigt. Fantastiska morgnar, skurar på dagen och fina kvällar. Det är därför jag passar på att ta mina långpromenader tidigt på dagen. Samma rutt varje dag: 7,8 km avverkade på ca 1 t 23 min. Gånghastighet i snitt: 10,45 min/km i varierad terräng - skog, asfalt och grus. Lite enahanda blir det men ändå härligt att röra på sig.
Det blev ett bra skrivpass i går också, jag har hittat rytmen nu. Men nästa vecka drar jag ner på takten lite. Då börjar T:s semester och jag vill gärna umgås med honom också, inte bara med mina romanfigurer.

2 kommentarer:

Cecilia Johansson sa...

Just så känner jag också. Jag skriver på min andra bok nu. Det är en spänningsroman.
Har precis sett en intervju med dej. Riktigt bra.
Jag går inte upp riktigt så tidigt som du, men hinner skriva en del ändå.

Annika Estassy sa...

Tack, Cecilia.
Är man som jag en morgonmänniska är det ingen konst att gå upp tidigt. :)
Lycka till med skrivandet! Spännande med en spänningsroman ...