fredag 8 juli 2016

Norrtäljedag

T är överlycklig - äntligen har hans semester börjat. Vi möttes upp i Norrtälje där jag tillbringat dagen. En fantastisk dag med sol, shopping (reor överallt), kondisbesök samt diverse fix inför vår resa till Cerbère. Det är gångavstånd till det mesta i Norrtälje och jag gick och gick och gick. Nu är jag förstås helt slut. Men så plingar det i mejlboxen och jag upptäcker att allt inför Bokmässan är ordnat, jag behöver inte lyfta ett finger. Genast piggnar jag till. För mig som är van vid att alltid få boka allting själv är detta höjden av lyx. Jag ÄLSKAR att ha ett förlag som marknadsför mig och min bok, som bokar mina resor och hotellrum. ÄLSKAR. Eftersom det ger mig tid att ägna mig åt annat. Som att skriva till exempel.
Längst ner syns Norrtäljes turistbyrå där Louise i Alla dessa hemligheter jobbar ...

Inga kommentarer: