söndag 18 september 2016

Fantastiska dagar

Mitt i natten kom jag på hur jag skulle få ordning på tankeknutan i mitt manus. Det är så det brukar gå till när jag kör fast lite. Under tiden som jag ägnar mig åt annat, jobbar mitt undermedvetna med problemet och löser det åt mig. Pling säger det, ofta när jag diskar, borstar tänderna, dammsuger eller grejar på tomten. Eller när jag sover. Hjärnan är en underbar manick!

Helgen i övrigt har ägnats åt att vara utomhus och njuta. Av vädret, värmen och stillheten och av ett sund som var hela nitton grader varmt. I mitten av september ... Men förmodligen var det sista gången i år som jag gick klädd i sommarklänning.

Locket för öronen och Menièrekänningarna som jag haft hela veckan gav med sig till slut. Lite tinnitus kvar men förhoppningsvis hinner det försvinna lagom tills jag åker ner till bokmässan.

Inga kommentarer: