tisdag 11 oktober 2016

Dags för en date med kiropraktorn

Igår kväll, efter en tolv timmar långa arbetsdag hade jag så ont i axeln, nacken och armen att jag var gråtfärdig. Proppade i mig smärtstillande tills ögonen gick i kors och lyckades få några timmars sömn.
Idag har jag tagit det lugnare samt ringt kiropraktorn. På fredag morgon ska vi ses och han är givetvis auktoriserad, dvs godkänd av socialstyrelsen. Jag hoppas att han ska få ordning på mig. Jag drabbades av exakt samma typ av smärtor för några år sedan och blev inte bra förrän en kiropraktor tog vid där vårdcentralen gick bet.

4 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Lycka till. Och ät Volltaren i kombo med alvedon typ (två av varje). Dagens tips från garvad smärtpatient!

Ps finns det annat än auktoriserade kiropraktorer?

Karin Härjegård sa...

Krya på dig!

Annika Estassy sa...

Tack, precis vad jag också kommit fram till. Man får inte vara rädd för att knapra piller! Det finns alltid icke auktoriserade av det mesta även om vederbörande inte skyltar med det - bäst att kolla!

Annika Estassy sa...

Karin - tack!