söndag 13 november 2016

Blivit med Netflix

In i det längsta har jag dragit mig för att skaffa Netflix, varit orolig för att det ska förstöra min skrivdisciplin. Men till slut blev jag så himla less på det usla tv-utbudet och de ständiga reklamavbrotten att jag skaffade ett abonnemang. Vi testar en månad och ser vad vi tycker. Eftersom dagens skrivkvot är uppfylld med råge, ska jag alldeles strax belöna mig själv med första avsnittet av House of Cards. Därför att Kevin Spacey spelar huvudrollen och därför att den ska vara smart och dialogdriven.

2 kommentarer:

Kristina W sa...

Faaaarligt :) Men som med allt tror jag bara att det gäller att bestämma sig för när man får göra det där roliga. Jag har ännu inte sett House of Cards men det ligger på min "att-se-lista".

Annika Estassy sa...

Såg två avsnitt på raken och lade mig alldeles för sent! :)