lördag 12 november 2016

Vinter i november

Egentligen tycker jag inte om vintern. Kyla, snö och mörker är inte min melodi, jag hör hemma där solen skiner nästan för jämnan och jag slipper mössa, vantar och dunkappa. Men en solig, snöig dag som denna lördag njuter även jag. Av den friska luften, av långpromenaden och av brasan i kaminen när vi går in i stugan igen.
I morgon ska jag skriva klart den andra akten av berättelsen om Agnes och Leyla och sedan ta tag i den tredje och sista delen. Jag är fortfarande lika förälskad i såväl karaktärerna som i historien och platsen där den utspelar sig.
Vi pratade nyår idag, T och jag. Julen firar vi med barnen men eftersom jag kommer att jobba med manuset in i det sista bestämde vi oss för ett lugnt nyårsfirande på Vätö. Bubbel kan man ju dricka var som helst.

Inga kommentarer: